Servicii

TENCUIELI MECANZATE :

Tencuielile mecanizate Baumit, reprezintă soluţia rapidă pentru necesităţile întâlnite într-un şantier; fie că vorbim despre presiunea timpului, a costurilor şi a calităţii lucrării, tencuielile mecanizate Baumit distribuite de Pecon Company, sunt ideale pentru a vă asigura atât rapiditatea execuţiei cât şi calitatea acesteia.

Sistemele de tencuieli Baumit pentru interior sunt soluţii rapide şi eficiente pentru finisaje la pereţi, uşor de executat, cu o bună difuzie la vapori, pentru un climat interior mai confortabil. Aplicând tencuielile Baumit, aveţi garanţia unor produse performante şi a unor finisaje funcţionale şi rezistente.

Pentru realizarea tencuielilor la exterior sau interior, pe orice suport, Pecon Company vă recomandă câteva mortare cu calităţi îmbunătăţite marca Baumit, care răspund unor solicitări speciale de lucrabilitate, aderenţă, rezistenţă la intemperii sau la fisurare.

Baumit a dezvoltat sisteme special de tencuieli cu aplicare la interior pentru cele mai diverse domenii de utilizare în spaţii de locuit sau ca suport pentru placaje ceramice.